Haberdar
  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER
    • GENEL
    • ANALİZ HABERLER
    • BİLİM TEKNOLOJİ
    • ÇEVRE
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR SANAT
    • MAGAZİN
    • MEDYA
    • MODA
    • RÖPORTAJ
    • SAĞLIK
    • SOSYAL MEDYA VE TEKNOLOJİ
    • DÜNYA
    • SPOR
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER
    • GENEL
    • ANALİZ HABERLER
    • BİLİM TEKNOLOJİ
    • ÇEVRE
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR SANAT
    • MAGAZİN
    • MEDYA
    • MODA
    • RÖPORTAJ
    • SAĞLIK
    • SOSYAL MEDYA VE TEKNOLOJİ
    • DÜNYA
    • SPOR
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
Haberdar
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
Ana Sayfa Gündem

Sedat Peker’den İnan Kıraç iddiası: Levent Göktaş’ın kaldığı yere baskın yapılınca oradan nasıl çıktığının görüntüleri dava açılınca ortaya çıkacak

2022-07-29
Sedat Peker’den İnan Kıraç iddiası: Levent Göktaş’ın kaldığı yere baskın yapılınca oradan nasıl çıktığının görüntüleri dava açılınca ortaya çıkacak
Share on FacebookShare on Twitter

sedat-peker-den-inan-kirac-iddiasi-levent-goktas-in-kaldigi-yere-baskin-yapilinca-oradan-nasil-ciktiginin-goruntuleri-dava-acilinca-ortaya-cikacak

Peker, İnan Kıraç’ın Hablemitoğlu suikasti soruşturmasında aranan emekli albay Levent Göktaş’ın kaldığı yere baskın yapıldığı sırada oradan çıktığına dair görüntüler olduğunu öne sürdü. Peker, “En son senin yanına geliyor ancak senin holdingdeki kameralar o gün çalışmıyor, görüntü yok.” dedi. Peker, Kıraç’a, “Eğer bu uyarıyı dikkate almayıp yine el altından film çevirmeye devam edersen, yeni hedefim sen olacaksın.” diye seslendi.

 

Peker, “Karanlıkların lordu İnan Kıraç, son birkaç gündür bazı yakınlarına ‘Sedat Peker’in geçmişteki açıklamaları iyi oldu ancak böyle giderse gelecek dönemlerde de ülkenin başına bela olur olur’ diyerek, alttan alttan dedikodular fısıldıyormuşsun. Ancak galiba sen duymadın, 40 yaşından genç kardeşlerim bana karanlıkların şerifi ünvanının yanında bir de fısıltıların efendisi ünvanını da bahşettiler. Karanlıkların lordu, şeytanın vücut bulmuş hali öncelikle ben sizin gibi değilim.” ifadesini kullandı. 

 

Olur’un Twitter hesabından Peker adına paylaşılan mesajlar şöyle: 

 

“40 yaşından genç kardeşlerime verdiğim sözü yerine getirdikten sonra eğer ki hayatta kalmayı başarabilirsem kitaplarımla beraber sessizliğe bürüneceğim. Beni kendin gibi sırtlanlarla karıştırma.

 

“Beni Sezgin Baran Korkmaz ile hiç karıştırma”

 

Ayrıca beni Sezgin Baran Korkmaz ile hiç karıştırma. Dünyadan bir haber olan büyük iş adamlarına, Türk Devleti’nin akil adamı rollerini oynayabilirsin. Encümeni Danış’ın gizli başkanıyım yalanına onları inandırabilirsin. Ben bu yolları yemem.

 

“Belki ben de bir gün suikaste uğrayabilirim”

 

Benim Levent Göktaş olayına bakışım şundan ibarettir; Yüce Allah korusun belki ben de bir gün suikaste uğrayabilirim.

 

“Sen bu işlere karışma evinde edebinle otur”

 

Devletin bazı yetkilileri, eşime katillerimle ilgili yalan yanlış bilgiler verirse, ben kabrimde acı çekerken, eşim de bu dünyada acı çeker. Benim Levent Göktaş olayına bakışım budur. Bence şehit olan cennet mekan Necip Hablemitoğlu’nun saygıdeğer eşi Şengül Hablemitoğlu’nun yaşadığı psikoloji budur. Ben bu olayın sadece bu kısmındayım. Elime aldığım kişilerin canlarını parça parça kopararak acı çektirmeyi severim. Yaşlılara karşı özel bir affediciliğim yoktur. Sen bu işlere karışma evinde edebinle otur.

 

“Film çevirmeye devam edersen, yeni hedefim sen olacaksın”

 

Koç ailesine olan saygımdan  dolayı seni bu sefer uyarmakla yetineceğim. Eğer bu uyarıyı dikkate almayıp yine el altından film çevirmeye devam edersen, yeni hedefim sen olacaksın.

 

“Milliyet ve Hürriyet gazetelerinin Aydın Doğan’a satılması için devlet içinde yaptığın kulislerin bilgilerinin de tamamı bende”

 

1977 yılından 1980 yılana kadar süren, ülkeyi o dönem büyük ekonomik felakete uğratan kurduğun otomobil karaborsasından  başlayıp Aydın Doğan’ın gizli ortağı olduğun Eminönü’ndeki doğan otomotiv üzerinden çevirdiğiniz filmleri konuşacağız. Milliyet gibi, Hürriyet gibi büyük gazetelerin satış işlemlerine devletin manevi olarak icazet vermesini bir gereklilik olduğunu bütün herkes bilir. Bu gazetelerin aydın doğan’a satılması için devlet içinde yaptığın kulislerin bilgilerinin de tamamı bende.

 

“Beyaz yakalı Türkler ile ilgili yaptığın ajanlıkları da tek tek konuşuruz”

 

Ergenekon dosyasına dahil edilmemek içine FETÖ’cülerle çevirdiğin film fırıldakları konuşmaya başlarsak bunların sonu hiç gelmez. En efsanesi de hükûmeti bir ufak eleştirdin diye Sayın Cumhurbaşkanı’ndan zılgıt yiyince, kendisinden randevu alıp kendisinden özürler dileyip affedilmen karşılığında da mensubu olduğun beyaz yakalı Türkler ile ilgili yaptığın ajanlıkları da tek tek konuşuruz.

 

“Yaptığın bu ajanlıklar sayesinde şimdiki iktidarın da vazgeçilmezi olduğunu görüyoruz”

 

Yaptığın bu ajanlıklar sayesinde şimdiki iktidarın da vazgeçilmezi olduğunu görüyoruz.( Eskiden de askeriyenin vazgeçilmeziydin) İktidar için o kadar değerli kulis çalışmaları yapmışsın ki, senden alacaklı olan Sezgin Baran Korkmaz’ı İçişleri Bakanlığı’na çağırıp parayı sildirdiler.

 

“Göktaş’ın kaldığı yere baskın yapılınca ordan nasıl çıktığının görüntüleri dava açılınca ortaya çıkacak”

 

Karalıkların lordu İnan Kıraç, beni Sezgin Baran Korkmaz ile sakın karıştırma. Levent Göktaş’ın kaldığı yere baskın yapılınca ordan nasıl çıktığının görüntüleri dava açılınca ortaya çıkacak. En son senin yanına geliyor ancak senin holdingdeki kameralar o gün çalışmıyor, görüntü yok. Sen bir tek kendini akıllı, milleti aptal mı zannediyorsun? 

 

“Değil sen, mezardan babam çıksa onu bile ezer geçerim”

 

Benim  40 yaşından genç kardeşlerime verilmiş sözüm var. Kendim dahil, herkesin işlediği suçları onlara anlatacağım. Değil sen, mezardan babam çıksa onu bile ezer geçerim. Çünkü verilen söz namustur.

 

“Koç ailesi için seni bir kez affettim”

 

Koç ailesi için seni bir kez affettim. Bir dahaki sefere çok ağır gelirim.  Hele seçime 2 ay kala çekeceğim videolarda, seni tüm dünyaya rezil eder, kont drakuladan daha büyük bir nefret objesi haline getiririm.

 

Bak Levent Göktaş nasıl  parça parça kopuyor. Ama ilerleyen zamanlarda daha çok kopartacağım.Göreceksiniz; bir tripoda, bir kameraya yenileceksiniz. Zekâya saygı duymayı hep birlikte öğreneceksiniz. Yaşından dolayı seninle dalga geçmedim. Hataya devam edersen, bir dahaki sefer için söz vermiyorum.

 

Muktedirlere nasıl ajanlık yapıp yararlı bilgiler sağladıysan, İçişleri Bakanı’nın bizzat söylemesi ile senin borcunu sildirmek için en alttan en üstte kadar birlikte karar almışlar. ( SBK konusu) Yaşlı kurt Türk Devleti’nin sadece bir yüzü yoktur, başka bir yüzü daha vardır. Orada da herkesin doğduğu günden, öleceği ana kadar yaptığı her şeyin kaydı vardır.

 

Tekrardan söylüyorum; beni SBK ile karıştırma seni mahvederim. Edebinle yerinde otur, ağzını kapat. Yerli Frankenstein, savaşta bir kural vardır “Kim düşmanıma cephane taşıyorsa, artık o da düşmanımdır.” Şu tartışmada artık beni çok yordu; “Levent Göktaş cephesi  Sedat Peker’i aradı mı, aramadı mı?”tartışması. Bunu öğrenmek çok kolay. Beni yalanlasınlar. Beni yalanlayanların başına neler geldiğini de asla unutmasınlar. Söz namus.

 

“Seçim yaklaşıyor, benim çalışmam lazım”

 

40 yaşından genç kardeşlerim seçim yaklaşıyor, benim çalışmam lazım. Ancak beni rahat bırakmıyorlar. Karanlıklar şerifi ünvanını şahsıma bahşettiğiniz için mecburen dahil olup, suçluları yakalıyorum. Ancak takdir edersiniz ki gazeteciliği de iyi yapıyorum. Ancak en çok da YouTube’un şahsıma bahşettiği YouTuber ünvanımı seviyorum. Kendimi genç hissetmemi sağlıyor.

 

“YouTube günlerine az kaldı”

 

Gerçi Can Ataklı abi de kendini genç zannediyor. Demek ki insanlar yaşlandıkça bu psikolojiye giriyorlar. (ancak ben genç Youtuber’ım onlar değil) YouTube günlerine az kaldı.

 

Beni bekleyin kardeşlerim. Gerçi sizin bir kötü huyunuz var; olayları hemen unutuyorsunuz. Akit yapmak, namus sözü vermektir. Siz de sözünüzü lütfen tutun. Geçmişe yönelik her şeyi lütfen baştan okuyun ve duymayan, bilmeyen insanlara lütfen anlatın. Söz namus.”

 

Peker daha önce İnan Kıraç’la ilgili şunları söylemişti:

 

“(Süleyman Soylu, Sezgin Baran Korkmaz’ı) İçişleri Bakanlığı’na çağırıyor. Saat 10.30, 12.30 çıkış. Sezgin Baran Korkmaz’ın 45 milyon dolar bir iş adamından (İnan Kıraç) alacağı var. Süleyman buna ‘Senin hakkında tahkikat yapıldı, yurtdışına çık. Yukarının haberi var, bu parayı da sil, sorun çıkacak’ diyor. Yukarısı da Tayyip abi. Amerika’dan da büyük para gelmiş diye herkes biliyor ya.. Bütün kayıtlar çıkacak. Sezgin Baran Korkmaz, 6 Aralık’ta yurtdışına gidiyor. İçişleri Bakanı, Organize Suçlar Daire Başkanı’nı telefonla arayıp, hakkında 6 aydır dosya hazırlanan adamı İçişleri Bakanlığı’na çağırıyor ve görüşüyor ve yurtdışına çıkmasını söylüyor.”

ShareTweet

BENZER HABERLER

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde lazer tutan taraftar spordan men edildi
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü: Rahip Brunson’un iadesini hatırlattı

2025-05-05
“Uçağa alamayız” dedikleri köpeğini havaalanı tuvaletinde öldürdü
Gündem

Üç sandık zaferinin sonu cezaevi oldu: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tutuklandı

2025-03-23
On binler Saraçhane’ye akın etti: ‘Görüyor musun Erdoğan, en çok korktuğun şey…’
Gündem

On binler Saraçhane’ye akın etti: ‘Görüyor musun Erdoğan, en çok korktuğun şey…’

2025-03-19
Erdoğan ve Sisi ortak basın toplantısı düzenledi: ‘İki ülke arasında yeni bir sayfa açıyoruz’
Gündem

Erdoğan ve Sisi ortak basın toplantısı düzenledi: ‘İki ülke arasında yeni bir sayfa açıyoruz’

2024-02-14
Erzincan’daki altın madeninde toprak kayması: 9 işçinin toprak altında kaldığı değerlendiriliyor
Gündem

Erzincan’daki altın madeninde toprak kayması: 9 işçinin toprak altında kaldığı değerlendiriliyor

2024-02-13
Can Atalay: “Kuralsızlık, hukuksuzluk deli gömleğine sığmayacak, hep beraber göreceğiz”
Gündem

Can Atalay: “Kuralsızlık, hukuksuzluk deli gömleğine sığmayacak, hep beraber göreceğiz”

2024-01-30
  • Trendler
  • Comments
  • Son
Fenerbahçe, deplasmandan galibiyetle döndü

Adana Demirspor, Galatasaray maçında sahadan çekildi

2025-02-09
KHK’lı emniyet müdürü hayatını kaybetti

KHK’lı emniyet müdürü hayatını kaybetti

2025-02-10
5 binada 200 kişi can verdi, sorumlu olanlar 1 gün bile tutuklanmadı

İzzet Ulvi Yönter’e ‘Cevheri Güven’ şoku; sosyal medyada tepki yağdı

2025-02-23
Zafer Algöz, ‘Şinasi Yurtsever’ paylaşımını apar topar sildi

Zafer Algöz, ‘Şinasi Yurtsever’ paylaşımını apar topar sildi

2025-03-14

AKP Grup Başkanvekili Elitaş tarih verdi: EYT düzenlemesi ne zaman hayata geçecek?

0

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Sömürgeciliğin merkezi olan bir ülkedeyiz

0

Akşener'in sözleri CHP'de nasıl yorumlandı?

0

Kılıçdaroğlu, Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti

0
İSİG: Son 13 yılda en az 2 bin 728 genç işçi hayatını kaybetti

Diyarbakır’da baba-oğulun yanmış cesedi araçta bulundu

2025-05-19
İSİG: Son 13 yılda en az 2 bin 728 genç işçi hayatını kaybetti

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın oğluna ait otomobil yandı

2025-05-19
İSİG: Son 13 yılda en az 2 bin 728 genç işçi hayatını kaybetti

Okul müdürü 15 öğrenciye 8 yıl boyunca cinsel istismarda bulunmuş

2025-05-19
İSİG: Son 13 yılda en az 2 bin 728 genç işçi hayatını kaybetti

Mahkeme, Sedat Peker’e Türkiye’ye dönüş yolunu kapattı

2025-05-19

Son Haberler

İSİG: Son 13 yılda en az 2 bin 728 genç işçi hayatını kaybetti

Diyarbakır’da baba-oğulun yanmış cesedi araçta bulundu

2025-05-19
İSİG: Son 13 yılda en az 2 bin 728 genç işçi hayatını kaybetti

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın oğluna ait otomobil yandı

2025-05-19
İSİG: Son 13 yılda en az 2 bin 728 genç işçi hayatını kaybetti

Okul müdürü 15 öğrenciye 8 yıl boyunca cinsel istismarda bulunmuş

2025-05-19
İSİG: Son 13 yılda en az 2 bin 728 genç işçi hayatını kaybetti

Mahkeme, Sedat Peker’e Türkiye’ye dönüş yolunu kapattı

2025-05-19
Haberdar

Gerçekler Sadece Gerçekler

MENÜ

  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER

BİZİ TAKİP EDİN

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER
    • GENEL
    • ANALİZ HABERLER
    • BİLİM TEKNOLOJİ
    • ÇEVRE
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR SANAT
    • MAGAZİN
    • MEDYA
    • MODA
    • RÖPORTAJ
    • SAĞLIK
    • SOSYAL MEDYA VE TEKNOLOJİ
    • DÜNYA
    • SPOR

Gerçekler Sadece Gerçekler