CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, sanayi ve elektrik üretim amaçlı doğalgaz tarifesine yüzde 15 zam yapılmasını eleştirdi.
“AKLINDAN BİLE GEÇİRME”
İktidara uyarılarda bulunan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:
* Saray, sanayi ve elektrik üretim amaçlı doğalgaz tarifesine yüzde 15 zam yaptı. Bu olduğunda bir sonraki adım, gerçekleşen zammın halka yansıtılmasıdır. Saray, gözüm üzerinde; hanelere ne elektrik ne de doğalgaz zammını aklından bile geçirme!
* Size süre tanıdık, ‘oturun elektrik şirketleriyle konuşun ve 84 milyonu ilgilendirecek bir kış destek paketi açıklayın’ dedik. Hazine’yi peşkeş çektiğiniz o şirketler biraz az kâr etsin, düşsün bu halkın sırtından artık!
Size süre tanıdık, “oturun elektrik şirketleriyle konuşun ve 84 milyonu ilgilendirecek bir kış destek paketi açıklayın” dedik. Hazine’yi peşkeş çektiğiniz o şirketler biraz az kâr etsin, düşsün bu halkın sırtından artık!
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) September 2, 2021