Haberdar
  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER
    • GENEL
    • ANALİZ HABERLER
    • BİLİM TEKNOLOJİ
    • ÇEVRE
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR SANAT
    • MAGAZİN
    • MEDYA
    • MODA
    • RÖPORTAJ
    • SAĞLIK
    • SOSYAL MEDYA VE TEKNOLOJİ
    • DÜNYA
    • SPOR
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER
    • GENEL
    • ANALİZ HABERLER
    • BİLİM TEKNOLOJİ
    • ÇEVRE
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR SANAT
    • MAGAZİN
    • MEDYA
    • MODA
    • RÖPORTAJ
    • SAĞLIK
    • SOSYAL MEDYA VE TEKNOLOJİ
    • DÜNYA
    • SPOR
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
Haberdar
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
Ana Sayfa Gündem

Erdoğan'dan AKP'li belediyelere talimat: Suya en az yüzde 7 indirim yaparak, enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalısınız

2022-02-17
Erdoğan'dan AKP'li belediyelere talimat: Suya en az yüzde 7 indirim yaparak, enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalısınız
Share on FacebookShare on Twitter

erdogan-dan-akp-li-belediyelere-talimat-suya-en-az-yuzde-7-indirim-yaparak-enflasyonla-mucadelemize-katkida-bulunmalisiniz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında konuştu.

 

Erdoğan, “Bizi asıl zorlayan tarih boyunca hep olduğu gibi bugün de içimizdeki gafiller, muhterisler içimizdeki mankurtlardır. Türkiye asırlardır ne çektiyse işte bu iç çekişmeden içeriden yediği yumruklardan çekmiştir” dedi.

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Son günlerde Kılıçdaroğlu kendi aklınca sık sık bize meydan okuyor. Karşıma çık diye yeri göğü inletiyor. Halbuki biz sandıkta Kılıçdaroğlu’nun karşısına çok çıktık” dedi.

 

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

Geçidiğimiz Koronavirüs salgını sırasında dualarını bizden esirgemeyen teşkilatımın her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu kardeşliğimizi, coşkumuzu, sevgimizi 2023 seçimlerine kadar her gün artırarak sürdüreceğiz. Unutulmamalıdır ki 2023 Ak Parti veya bizim şahsımızdan ziyade ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Türkiye bu seçimde demokrasisi ve kalkınmasıyla eskinin köhne devirlerine dönüşle aydınlık geleceğine yürüyüş arasında kritik bir tercih yapacaktır. Milletimiz bugüne kadar girdiğimiz hiçbir mücadelede hamdolsun bizi yalnız bırakmadı. Bugün ülke olarak dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline gelmemizi sağlayacak tarihi bir atılımın radikal bir dönüşümün içindeyiz. Allah’ın izniyle her mücadelemiz gibi bunu da başaracağız. Milletimizi iki asırdır demokraside ve kalkınmadan deri bırakmak için her yola başvuranlar da bu hakikati görüyor. Türkiye’nin  önünü kesmek için hem kendi siyasi ve ekonomik güçlerini sonuna kadar kullanıyorlar hem de içerideki araçlarını seferber ediyorlar. Bizimle birlikte bunlar için de 2023 bir kader seçimidir. Sizlerden bu açık ve seçik fotoğrafı önce kendi arkadaşlarımızla, onlarla vasıtasıyla da tüm milletimizle paylaşmanızı istiyorum. Her büyük dönüşüm gibi bu süreçte de sancılar çekiyor bedeller ödüyoruz. Milletimizin 2018’den beri devam eden ekonomik dalgalanmalar özellikle de hayat  pahalılığı sebebiyle sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Ülkenin ve devletin tüm kaynaklarını seferber ederek çalışanlarımız başta olmak üzere her kesimin gelirini artırarak insanlarımızın yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz.

 

 

Erdoğan “Birinci derecede belediye başkanlarıma sesleniyorum” dedi, su tarifelerinde KDV kadar indirim istedi

 

Özellikle son dönemde çokça gündeme gelen elektrik tarifeleri konusunda ilgili kurumlarımıza vatandaşlarımız lehine yeniden bir değerlendirme yapılması talimatını verdik. Tüm Ak Partili belediyelere bir kısmının  geçtiğimiz günlerde başlattığı bir uygulamayı süratle yaygınlaştırmaları çağrısında bulunmak istiyorum. Birinci derecede belediye başkanlarıma sesleniyorum; biz ne ana muhalefetiz ne şuyuz ne buyuz. Biz Ak Partiyiz. Su tarifelerinde en az KDV indirimi kadar şartları uygun olanlar bunun da üzerinde bir oranda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır. İşte birçok belediyemiz açıkladı. Yüzde 7 indirim yapacağız.  

 

İmamoğlu’na suya zam talebi yanıtı: Koltuğa oturunca sözünü unutanlardan oldun

 

İstanbul yüzde 25’in üzerinde zam talebiyle Meclis’e geldi. Ve mecliste tabii ağırlık bizde olduğu için arkadaşlarımız bunların bu zam talebine evet demediler. Biz vatandaşımızın bu noktada huzurunu istiyoruz. Çünkü bunlar seçim öncesi ne diyorlardı suya ekmeğe indirim getireceğiz. Tabii çıktı ağaları da Şanlıurfa’da ‘Şanlıurfa’yı bize verin biz de elektriği bundan böyle size elektriği bedava verelim.’ Bir defa elektriğin kimde olduğundan haberi yok. Şu an itibariyle bizler elektrikte enerjiyle ilgili tüm adımları en ideal şekilde atıyor ve vatandaşımıza zulmetmeyen bir süreci çalıştırıyoruz. Şu anda su belediyelerin. (İmamoğlu’na) Belediye olarak sen seçim döneminde söz verdin. Koltuğa oturunca unutanlardan oldun. Türkiye Ak Partili belediyelerin olduğu yerlerde bizler en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşlarımızı su parasında aydınlatacağız. Bizimki lata kalmaz. 

 

Market ve pazarlara: Hâlâ zulmetmeye devam ediyorsanız, sırtınıza bineceğiz

 

Kurdaki dalgalanmaların önüne geçtiğimiz istihdamı üretimi ve ihracatı büyümeyi sürdürdüğümüz gibi hayat pahalılığının da belini biz kıracağız. Marketler çarşı-pazar eğer vatandaşlarımıza hububatta meyvede şurada burada hâlâ zulmetmeye devam ediyorsanız tüm dolaşan teftiş ekiplerimizle sizlerin sırtına bineceğiz. Onun için belediyelerimiz çarşıyı pazarı çok sıkı denetime alacaklar. 

 

Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: 10 defa karşı karşıya geldik, 10’unda da kendisini sandığa gömdük

 

“Biz bu Kılıçdaroğlu ile doğrudan veya dolaylı olarak milletin huzurunda 10 defa karşı karşıya geldik; 10’unda da kendisini sandığa gömdük. Bay Kemal senin buna kıratın yetmez. Biz sana oturduğun koltukta meşruiyet sağlamayız. Bizim işimiz var. Bizim işimiz milletle. Biz milletimizle beraber yola devam ediyoruz. Bizim öyle yuvarlak masalarda da işimiz yok. O yuvarlak masalarda neler konuşuyorsunuz hepsi ortada. O masadan bir şey çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi  galiba HDP’yi niye almadınız ya? Bak arkadaşlarımız güzel söylüyor. Herhalde masanın altında mı kaldılar ne oldu? Herhalde şimdi de bir ziyarete gidersin. Git ki unutulduklarını anlamasınlar. Ama bizim böyle bir derdimiz yok. 

 

“Allah’a şükür Türkiye gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin kendi içlerine kapandığı bir dönemde krizi fırsata dönüştürerek sürekli hedef büyüten bir ülkedir. Türkiye, sınırları içindeki hiç kimseyi aç açıkta sahipsiz bırakmayacak sosyal sistemle kimsesizlerin kimsesi olmayı ilk önceliği olarak belirlemiş bir ülkedir. 

 

“Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmeden bu mücadeleyi bırakmayacağız. Milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürünceye kadar bu çabayı bu gayreti göstereceğiz. Bizim sözümüz öyle kifayetsiz muhteris üfürmesi değildir. Biz milletimize ne söz verdiysek yaptık.

 

“Küresel finans kriziyle başlayıp küresel salgınla süren, ekonomik ve sosyal boyutlarıyla giderek genişleyen bu değişimin yükselen yıldızı Türkiye’dir, Türkiye’dir. Siz kendi ülkelerinin yükseldiğini engellemek için paçasından sarılıp dibe çekmeye çalışanlara aldanmayın. Onların hayalindeki siyaset tek parti faşizmi siyasetidir; onların hayalindeki yönetim darbe yönetimidir. Dikkat ederseniz kendilerini ne kadar tutmaya çalışırsalar çalışsınlar oynadıkları tiyatro oyununda mutlaka bir açık veriyorlar. Ya insanların alın terlerini emeklerini kendileri ve aileleri için gösterdikleri gayreti alaya alıyorlar; ya terör örgütü yandaşlarıyla kol kola giriyorlar. Üstelik bunlarla da kalmıyor hırsızlık taciz arsızlık yapan mensuplarını koruyup kollayarak kimseyi umursamadıklarını açıkça gösteriyorlar. Bunların derdi ülkeye ve millete hizmet değildir. Öyle olsaydı bunca yıldır ülkenin hayrına bir projelerinizi azıcık da olsa gayretlerini görürdük. Hiçbiri yok. Tek vaatleri eski Türkiye’yi geri getirmek. Biz de diyoruz ki, eski hal muhal ya yeni hal ya izmihlal. Kimsenin eski Türkiye’nin  o karanlık siyasi ve ekonomik iklimini geri getirmesine izin vermeyeceğiz. Bugünlerde yaşanan sıkıntılar gelip geçicidir. İnşallah bu sıkıntıları atlatıp ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırınca döktüğümüz tüm alın terlerinin karşılığını almış olacağız. Yaşanan sıkıntıların farkındayız. Bize önce özgürlük havasını teneffüs edeceğimiz güçlü bir eser ve hizmet altyapısına sahip olacağımız ülke lazım. O da Türkiye’dir. 

 

“Yüz yüze eğitime devam ediyoruz.

 

“Belediye başkanlarımız su tarifelerinde KDV kadar indirim yaparak, enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır.”

ShareTweet

BENZER HABERLER

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde lazer tutan taraftar spordan men edildi
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü: Rahip Brunson’un iadesini hatırlattı

2025-05-05
“Uçağa alamayız” dedikleri köpeğini havaalanı tuvaletinde öldürdü
Gündem

Üç sandık zaferinin sonu cezaevi oldu: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tutuklandı

2025-03-23
On binler Saraçhane’ye akın etti: ‘Görüyor musun Erdoğan, en çok korktuğun şey…’
Gündem

On binler Saraçhane’ye akın etti: ‘Görüyor musun Erdoğan, en çok korktuğun şey…’

2025-03-19
Erdoğan ve Sisi ortak basın toplantısı düzenledi: ‘İki ülke arasında yeni bir sayfa açıyoruz’
Gündem

Erdoğan ve Sisi ortak basın toplantısı düzenledi: ‘İki ülke arasında yeni bir sayfa açıyoruz’

2024-02-14
Erzincan’daki altın madeninde toprak kayması: 9 işçinin toprak altında kaldığı değerlendiriliyor
Gündem

Erzincan’daki altın madeninde toprak kayması: 9 işçinin toprak altında kaldığı değerlendiriliyor

2024-02-13
Can Atalay: “Kuralsızlık, hukuksuzluk deli gömleğine sığmayacak, hep beraber göreceğiz”
Gündem

Can Atalay: “Kuralsızlık, hukuksuzluk deli gömleğine sığmayacak, hep beraber göreceğiz”

2024-01-30
  • Trendler
  • Comments
  • Son
Fenerbahçe, deplasmandan galibiyetle döndü

Adana Demirspor, Galatasaray maçında sahadan çekildi

2025-02-09
Fatih Altaylı’nın ifadesi: Sayın Cumhurbaşkanını şahsen tanırım, yöneltilen suçlamalar aklımdan dahi geçmedi

Kütahya’da ayakkabının içinde bulundu: Değeri 550 daireden fazla

2025-06-22
KHK’lı emniyet müdürü hayatını kaybetti

KHK’lı emniyet müdürü hayatını kaybetti

2025-02-10
5 binada 200 kişi can verdi, sorumlu olanlar 1 gün bile tutuklanmadı

İzzet Ulvi Yönter’e ‘Cevheri Güven’ şoku; sosyal medyada tepki yağdı

2025-02-23

AKP Grup Başkanvekili Elitaş tarih verdi: EYT düzenlemesi ne zaman hayata geçecek?

0

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Sömürgeciliğin merkezi olan bir ülkedeyiz

0

Akşener'in sözleri CHP'de nasıl yorumlandı?

0

Kılıçdaroğlu, Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti

0
Enflasyon açıklandı, emekli maaş zammı belli oldu: “Ben emekliyim demeye utanıyorum. Dilenci konumuna düşmüşüz. Bizi yönetenlere söylüyorum, bu toprağın altı da var”

PKK’nın ‘silah bırakma’ kararı hakkında DEM Parti yer ve zaman verdi

2025-07-03
Enflasyon açıklandı, emekli maaş zammı belli oldu: “Ben emekliyim demeye utanıyorum. Dilenci konumuna düşmüşüz. Bizi yönetenlere söylüyorum, bu toprağın altı da var”

Oğlu, Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olmuştu: Doktorluktan uzaklaştırıldı

2025-07-03
Enflasyon açıklandı, emekli maaş zammı belli oldu: “Ben emekliyim demeye utanıyorum. Dilenci konumuna düşmüşüz. Bizi yönetenlere söylüyorum, bu toprağın altı da var”

İntihar girişimi faciaya dönüştü: ‘İntihar öyle olmaz’ dedi, benzin döküp ailesini yaktı

2025-07-03
Enflasyon açıklandı, emekli maaş zammı belli oldu: “Ben emekliyim demeye utanıyorum. Dilenci konumuna düşmüşüz. Bizi yönetenlere söylüyorum, bu toprağın altı da var”

Kuruyemiş devi de battı

2025-07-03

Son Haberler

Enflasyon açıklandı, emekli maaş zammı belli oldu: “Ben emekliyim demeye utanıyorum. Dilenci konumuna düşmüşüz. Bizi yönetenlere söylüyorum, bu toprağın altı da var”

PKK’nın ‘silah bırakma’ kararı hakkında DEM Parti yer ve zaman verdi

2025-07-03
Enflasyon açıklandı, emekli maaş zammı belli oldu: “Ben emekliyim demeye utanıyorum. Dilenci konumuna düşmüşüz. Bizi yönetenlere söylüyorum, bu toprağın altı da var”

Oğlu, Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olmuştu: Doktorluktan uzaklaştırıldı

2025-07-03
Enflasyon açıklandı, emekli maaş zammı belli oldu: “Ben emekliyim demeye utanıyorum. Dilenci konumuna düşmüşüz. Bizi yönetenlere söylüyorum, bu toprağın altı da var”

İntihar girişimi faciaya dönüştü: ‘İntihar öyle olmaz’ dedi, benzin döküp ailesini yaktı

2025-07-03
Enflasyon açıklandı, emekli maaş zammı belli oldu: “Ben emekliyim demeye utanıyorum. Dilenci konumuna düşmüşüz. Bizi yönetenlere söylüyorum, bu toprağın altı da var”

Kuruyemiş devi de battı

2025-07-03
Haberdar

Gerçekler Sadece Gerçekler

MENÜ

  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER

BİZİ TAKİP EDİN

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER
    • GENEL
    • ANALİZ HABERLER
    • BİLİM TEKNOLOJİ
    • ÇEVRE
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR SANAT
    • MAGAZİN
    • MEDYA
    • MODA
    • RÖPORTAJ
    • SAĞLIK
    • SOSYAL MEDYA VE TEKNOLOJİ
    • DÜNYA
    • SPOR

Gerçekler Sadece Gerçekler