Haberdar
  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER
    • GENEL
    • ANALİZ HABERLER
    • BİLİM TEKNOLOJİ
    • ÇEVRE
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR SANAT
    • MAGAZİN
    • MEDYA
    • MODA
    • RÖPORTAJ
    • SAĞLIK
    • SOSYAL MEDYA VE TEKNOLOJİ
    • DÜNYA
    • SPOR
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER
    • GENEL
    • ANALİZ HABERLER
    • BİLİM TEKNOLOJİ
    • ÇEVRE
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR SANAT
    • MAGAZİN
    • MEDYA
    • MODA
    • RÖPORTAJ
    • SAĞLIK
    • SOSYAL MEDYA VE TEKNOLOJİ
    • DÜNYA
    • SPOR
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
Haberdar
Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
Ana Sayfa GENEL

Haluk Levent, deprem için bağış yapan isimleri paylaşarak teşekkür etti

2023-02-06
Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Platformu aracılığıyla depremden etkilenen iller için yardım toplayan sanatçı Haluk Levent, bağış yapan isimleri paylaşarak teşekkür etti. Levent, "Dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğ 200 bin lira bağış yaptı. Merih Demiral aradı. 1 milyon lira bağış yaptı" dedi.

Haluk Levent, deprem için bağış yapan isimleri paylaşarak teşekkür etti

Share on FacebookShare on Twitter

Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Platformu aracılığıyla depremden etkilenen iller için yardım toplayan sanatçı Haluk Levent, bağış yapan isimleri paylaşarak teşekkür etti. Levent, “Dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğ 200 bin lira bağış yaptı. Merih Demiral aradı. 1 milyon lira bağış yaptı” dedi.

Sabaha karşı saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ve saat saat 13.24’te Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  Kent merkezi ve ilçelere, arama kurtarma çalışmasının yürütülmesi amacıyla AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşlarda arama kurtarma çalışmalarına yardım ediyor. 

Kente yardım ulaştırmak için sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Haluk Levent, Hatay’da durumun çok kötü olduğunu ve acilen yardım ulaştırılması gerektiğini söyledi. Levent, son paylaşımında “Gelecekte bana bugünü sorun. Kitap olarak yayınlayacağım. Ben ömrümde böyle bir gün yaşamadım. Ben yazmayı unutsam da lütfen hatırlatın ve ısrar edin. (Hatay)” ifadelerine yer verdi. 

Ahbap platformu aracılığıyla deprem için yardım toplayan Levent, destek veren bazı isimleri paylaştı. Levent, “Dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğoldu. 200 bin lira bağış yaptı. Ayrıca lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi. Ardından Merih Demiral aradı. 1 milyon lira bağış yaptı. Ve sevgili kardeşim Murat K. kardeşim 325.646 usd bağış yaptı. Önce Mert Hakan Yandaş aradı. 200 bin lira Efsane futbolculardan Hakan Balta ve eşi Derya Balta 300 bin lira bağış yaptı Ve Mustafa Ceceli 200 bin lira Hemen sonrasında Emre Kılınç 150 bin lira bağış yaptı. Ve Papara 2 milyon 500 bin lira bağış yaptı” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent, bağış yapan isim ve şirketleri sıralamaya şöyle devam etti:

“Mirzaoğlu Holding, 1 milyon TL, oyuncu Burak Deniz 150 bin TL, Sevgili akrabam Edis Görgülü ise 400 bin TL bağış yaptı. Burak Yılmaz 300 bin TL, Levent Ağan 300 bin TL, Selcoin 200 bin TL, Uğur Denizcilik 500 bin TL bağış yaptı. 

TikTok Türkiye 100 bin dolar, Nevzat Aydın 1 milyon TL, Gözde Akpınar 1 milyon TL, Fatih Koparan 100 bin TL, Celil Nalçakan 100 bin TL, dil okulları Just English Dil Okulları 200 bin dolar bağış yaptı. Kadir Tastan kardeşim 100 bin TL, Kurmay Yayın 200 bin TL bağış yaptı.”

Etiketler: bağışdepremHaluk Levent
ShareTweetShare
Önceki Haber

Hollanda’dan Türkiye kararı: Futbol karşılaşmaları öncesi saygı duruşunda bulunulacak

Sonraki Haber

Malatya Valiliği: Sultansuyu Barajı tedbiren kademeli olarak boşaltılacak

BENZER HABERLER

Kadıköy'de Çevre Festivali'nde konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Beklediğimiz büyüklükte Marmara depremi olursa hasar Güneydoğu'daki 11 ilin toplamından fazla olur. Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ Edirne de etkilenir. Avrupa yakasındaki zemin Anadolu yakasına göre daha kötü. Ancak kıyı bölgeleri her iki bölgede de iyi sayılmaz" dedi.
GENEL

Naci Görür: Marmara’da beklenen büyüklükteki depremin hasarı Güneydoğu’daki 11 ilin toplamından fazla olur

2023-06-03
Başkentte etkili olan sağanak nedeniyle Yenimahalle ilçesinde su basan bir binanın alt katındaki daireden, sel sularının şiddetiyle eşyalar balkondan düştü.
GENEL

Ankara Yenimahalle’de sağanak nedeniyle bir apartmanın alt katlarını su bastığı anlar böyle görüntülendi

2023-06-03
Hasta tutuklu babası Mehmet Emin Özkan’a refakat eden ve geçtiğimiz gün tahliye edilen Ahmet Özkan, babasının tecrit altında olduğunu ve tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu belirtti.
GENEL

Refakatçisi olduğu tutuklu babasının durumunu anlattı

2023-06-03
Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, seçimlerden önce "Son olmaması için hepiniz sandıkta ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz" diyen sanatçı Hayko Cepkin'i hedef aldı.
GENEL

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Hayko Cepkin’i hedef aldı: “Son konserim olabilir” diyen yavşağın bu yaz 20 konseri var

2023-06-03
CHP’ye bir dönem danışmanlık hizmeti veren İbrahim Uslu, Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’la sosyal medyada tartışma yaratan fotoğrafıyla ilgili açıklama yaptı. Uslu, CHP'yle danışmanlık sözleşmesinin 14 Nisan itibariyle sona erdiğini söyledi.
GENEL

İbrahim Uslu’dan ‘Egemen Bağış’la fotoğraf’ açıklaması: ‘Sizin patron benden hoşlanmıyor’

2023-06-03
Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde ölen 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan hakkında, ATV'deki 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, 2021’de 1 TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. İstinafa taşınan dava reddedildi.
GENEL

Müge Anlı’nın Şaban Vatan’a açtığı davaya istinaftan da ret

2023-06-03
Sonraki Haber
Kahramanmaraş merkezli iki depremden en çok etkilenen 10 ilden biri olan Malatya'da Valilik, şehrin sınırları içindeki Sultansuyu Barajı'nın tedbiren kademeli olarak boşaltılacağını açıkladı.

Malatya Valiliği: Sultansuyu Barajı tedbiren kademeli olarak boşaltılacak

İYİ Parti Kahramanmaraş Elbistan İlçe Başkanı Serhat Özdemir depremde hayatını kaybetti.

İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Serhat Özdemir depremde hayatını kaybetti

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), depremden etkilenen 10 il ve ilçelerinde hasar gören ya da yakıtın tükendiği istasyonlarla ilgili açıklama yaptı.

EPGİS: Yakıtı biten istasyonlara süratle ikmal yapılıyor, hasarlı istasyonlarda tamir çalışmaları devam ediyor

Please login to join discussion
Haberdar

Gerçekler Sadece Gerçekler

MENÜ

  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER

BİZİ TAKİP EDİN

Sonuç Yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • SİYASET
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • DİĞER
    • GENEL
    • ANALİZ HABERLER
    • BİLİM TEKNOLOJİ
    • ÇEVRE
    • EĞİTİM
    • KÜLTÜR SANAT
    • MAGAZİN
    • MEDYA
    • MODA
    • RÖPORTAJ
    • SAĞLIK
    • SOSYAL MEDYA VE TEKNOLOJİ
    • DÜNYA
    • SPOR

Gerçekler Sadece Gerçekler