
Çıtaksevi savunmasında, “Mini etekli görünce tahrik oldum, anlık bir olay, kendimi kaybettim, çok pişmanım” dedi.
Twitter’dan yapılan bir paylaşım sonrası harekete geçen polis, bir hafta önce Mustafa M. adlı şüpheliyi gözaltına almıştı. Ancak Mustafa M., kadını taciz eden erkek olmadığı anlaşılınca serbest bırakılmıştı.
Görüntüleri inceleyen polis, bu sefer Sertaç Çıtaksevi’yi gözaltına aldı.
Hürriyet’ten Fevzi Kızılkoyun’un haberine göre, Çıtaksevi ifadesinde, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu belirterek suçunu itiraf etti.
Çıtaksevi, tacizde bulunduğu kişiyi otobüsten indikten sonra takip ettiğini belirterek, “Mini etekli görünce tahrik oldum, kendimi kaybettim. Kendime gelince yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu anladım. Anlık bir olaydı. Çok pişmanım, yaptığımdan utanıyorum” dedi.
Evli ve bir çocuk babası Çıtaksevi’nin polisteki sorgusu sırasında “Ne yaptım ben, rezil oldum” diyerek ağladığı belirtildi. Aşçı olduğu ve yakın zamanda işten ayrıldığı belirlenen Çıtaksevi tutuklandı.


















