
Kanser hastası minik Zeynep’in iyileşmesi için 4 ay içinde ilik bulması gerekiyor. 7 yaşındaki Zeynep Topçu bir yılı aşkın süredir kanser tedavisi görüyor.
Zeynep tedaviye olumlu cevap veremedi. Doktorlar Zeynep’in yaşayabilmesi için son çare ilik nakli gerektiğini söyledi. Aranan ilik yakınlarında bulunamayınca, ailesi minik kızlarına uygun iliğin bulunması için kampanya başlattı.
Aile, herkese en yakın Kızılay merkezine gidilerek Zeynep için kan vermeleri ve ilik için testi yaptırmaları çağrısında bulundu.
Anne Güler: Damarları iğneden delik deşik
Zeynep’in annesi Güler Topçu, kızlarının küçük bedebinin artık kemoterapiyi kaldıramadığını belirterek “Damarları iğnelerden dolayı delik deşik olmuş durumda. Bir yandan maddi yetersizlikler var. Ama en önemlisi ilik nakli.
Doktorlar kızımın iyileşmesi için 4 ay içinde ilik nakli olması gerektiğini söylüyorlar.Duyarlı tüm vatandaşlara çağrımız lütfen en yakın Kızılay Merkezi’ne gidip kan verin. Zeynep’i birlikte yaşatalım”


















